diumenge, 2 de desembre del 2007

Monogràfic MEV

El passat dia 1 de desembre de 2007, vam realitzar la primera activitat dins del calendari de les activitats previstes per als pares i mares de l'esplai.
Érem 8 participants (5 pares i mares i els 3 monitors/es).
La Pepa (membre de la coordinadora del MEV) i el Martí i la Noemí (membres de l'estructura tècnica del MEV) ens van fer una breu explicació de que es el MEV:
"El MEV s'inicia l'any 1995, arran de les necessitats dels esplais del Vallès d'associar-seen un projecte més gran. Paral·lelament a la seva creació s'inicia el projecte conjunt amb Movibaix que resulta de la creació de la Federació Catalana de l'Esplai.
El MEV és una coordinadra d'esplais arrelats al territori que abasta les comarques del Vallès Occidental i del Vallès Oriental. Actualment engloba unes 38 entitats i forma part de la Federació Catalana de l'Esplai. Compta amb una escola de formació pròpia l'Aula d'Esplais del Vallès"


Però el monográfic va girar en tot moment, sobre els dubtes que tenien les famílies sobre:

  • L'ajut que ens donen a les entitats.
  • Quin es el pes decisori que tenen vers Federació Catalana de l'Esplai i les Adminstracions pùbliques.
  • Lleis i normativa que regula l'educació en el temps lliure.
  • Voluntariat vs professionalitat
  • Entre altres temes
Per acabar, volem donar les gràcies a totes aquelles persones que van fer possible aquest monogràfic amb la seva participació.

Grácies a tots i totes!!!

1 comentari:

Jaume ha dit...

No ens ho "currem" gaire. Despres queixes a tort i dret que no es fa prou per als infants. No n´hi ha prou amb les festes, també s´hi ha d´estar quan es necessari.